Rede is de slaaf van de hartstochten

Anders gezegd; voor we ergens over na gaan denken moet het ons wat kunnen schelen. 

Soms lees ik iets en dan noteer ik dat. Zo ook deze quote van David Hume, een filosoof uit de 18e eeuw, die ik tegenkwam in Mens/Onmens van Bas Heijne. Het geldt eigenlijk voor alles in het leven en dus ook voor investeren. 

Als iets ons kan schelen dan pas gaan we er over nadenken. Als je je er dan in gaat verdiepen weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen. De mogelijkheden voelen oneindig. Zeker in de moderne wereld waarin alles wat je online doet gevolgd wordt en de advertenties online daarop aangepast worden. 

Wij zijn allebei hobby-matig begonnen met investeren en hebben inmiddels al een hoop geleerd. Veel mensen willen wel iets met hun spaargeld maar er niet teveel tijd in stoppen. Hobby-matig investeren. Maar hoe doe je dat als het je op het internet meteen begint te duizelen?

Daarom is Weekend Investeerders er. Wij zijn er niet voor de mensen die het niets kan schelen en vinden dat hun spaargeld goed staat. Maar voor mensen die het wel iets kan schelen en wat hulp kunnen gebruiken om wegwijs te worden in de wereld van investeren. 

Kunnen wij je helpen? Neem dan contact op. 

Vorige
Vorige

Er is geen goede dag om te beginnen

Volgende
Volgende

Funaandelen. Hebben jullie die ook?